Door onze website te gebruiken, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media.

Levering, levertijd en verzendkosten

Levering en Levertijd

Wij proberen de bestelde artikelen zo snel mogelijk bij u te leveren. Bestellingen van artikelen op voorraad zullen binnen 1-5 werkdagen worden verstuurd.
Bestellingen zullen in 1 keer worden geleverd. Indien een product niet voorradig is zullen we contact met u opnemen. Wij bezorgen alleen in Nederland

Verzendkosten

De Verzendkosten bedragen:
€ 7,95 voor bestellingen tot 10 kg.
€ 14,25 voor bestellingen van 10-30 kg.
Voor bestellingen van meer dan 30 kg zal er contact met u worden opgenomen per email. Na betaling via de toegestuurde link via Ideal zal verzending op de afgesproken wijze plaatsvinden.  

Verpakking

De artikelen zullen worden verpakt in indien voorradig hergebruikt verpakkingsmateriaal. We proberen zo zorgvuldig mogelijk met de producten om te gaan, en deze zo goed mogelijk te verpakken. Kadopakketten zullen worden geleverd in de verpakking zoals is beschreven.


Afhalen


U kunt er voor kiezen om uw bestelling af te halen bij ons in de Landwinkel. U krijgt per email bericht wanneer het pakket klaar staat in onze winkel.

Ook buiten de openingstijden van de winkel kan een bestelling, in overleg, worden afgehaald.